*ETUSIVU *AJANKOHTAISTA *TUOTTEET *SERA OPPAITA *TUKKUMYYNTI
TUOTTEET » LINNUILLE » Nokkakivet, vitamiinit ja lisäravinteet


AKVAARIOON / KALOILLE
LINNUILLE
Ruoat ja herkut
Nokkakivet, vitamiinit ja lisäravinteet
Häkit ja tarvikkeet
KANEILLE, JYRSIJÖILLE JA FRETEILLE
MATELIJOILLE
KOIRILLE JA KISSOILLE
***NOKKAKIVET, VITAMIINIT JA LISÄRAVINTEET LINNUILLE***

Huippusuosittu ja riittoisa Prestige Premium vitamiini- ja hoitoainesarja on saanut uuden pakkauksen. Samalla tuotteet ovat siirtyneet Oropharma nimisen belgialaisen eläinten lääkkeitä ja hoitoaineita valmistavan yrityksen nimen alle. Myös Orlux-lisäravinteet siirtyvät Oropharma pakkauksiin.

Oropharma on kehittänyt ja valmistanut nämä tuotteet aikaisemminkin, joten yhtenäiseen sarjaan siirtyminen oli luonnollista kehitystä.

HUOM! TUOTTEET OVAT TÄSMÄLLEEN SAMAT. VAIN PAKKAUS ON MUUTTUNUT!

KYSY KÄYTTÖSUOSITUSTAULUKKOA LEMMIKKITARVIKELIIKKEESTÄ!

Nyt saatavana myös korkealuokkaiset Orlux Mineral Line nokkakivet. Luonnollista tukea yleiskunnolle ja ruoansulatukselle.


 OROPHARMA OMNI-VIT
Viimeisimpien tutkimustulosten mukaan kehitetty monivitamiinineste kaikille trooppisille linnuille. Parantaa aineenvaihduntaa ja kohottaa yleiskuntoa. Pakkauskoko: 30 ml.

 OROPHARMA MUTA-VIT
Nestemäinen monivitamiini- ja aminohappovalmiste kaikille trooppisille linnuille takaamaan ihanteellisen aineenvaihdunnan ja tasaisen sulkasadon. Lisätyt rikkiaminohapot ovat välttämättömiä ravinnon osia sulkasadon aikana. Pakkauskoko: 30 ml.

 OROPHARMA CANTO-VIT
Nestemäinen monivitamiinivalmiste kaikille trooppisille linnuille. Lisätty E-vitamiini virkistää linnun lauluominaisuuksia ja vahvistaa elinvoimaisuutta sekä parantaa lisääntymishalukkuutta. Pakkauskoko: 30 ml.

 OROPHARMA OMNI-VIT - Breeding & Conditioning
Monivitamiini- ja aminohappovalmiste (jauhe) kaikille trooppisille linnuille. Ihanteellisen yleiskunnon saavuttamiseksi ja ylläpitämiseksi. Parempaan pesintätulokseen ja poikasten kasvuun ja kehitykseen. Heikoille ja stressaantuneille linnuille. Sairauden jälkeisen heikentyneen vastustuskyvyn nostoon. Sekoitetaan juomaveteen tai pehmeään ruokaan. Pakkauskoko: 200 g.

 OROPHARMA MUTA-VIT - Moult
Monivitamiini- ja aminohappovalmiste (jauhe) kaikille trooppisille linnuille. Sisältää erittäin suuren määrän rikkiaminohappoja ja biotiinia. Kiihdyttää höyhenten ja sulkien kasvua sulkasadon aikana. Auttaa maksan toimintaa. Varmistaa ihanteellisen aineenvaihdunnan. Auttaa muodostamaan pehmeitä höyheniä. Sekoitetaan juomaveteen tai pehmeään ruokaan. Pakkauskoko: 200 g.

 OROPHARMA FERTI-VIT - Singing & Fertility
Monivitamiini- ja aminohappovalmiste (jauhe) kaikille trooppisille linnuille. Lisätty ylimääräistä E-vitamiinia. Annetaan pesintään valmistauduttaessa. Lisää lisääntymiskykyä ja -halukkuutta. Kasvattaa vastustuskykyä. Suojaa sydän- ja lihaskudosta. Sekoitetaan juomaveteen tai pehmeään ruokaan. Pakkauskoko: 200 g.

 OROPHARMA ORO-DIGEST - Intestinal Conditioner
Suolistonhoitoaine linnuille (jauhe). Luonnollista ravintoa hyville suolistobakteereille (probiooteille). Estää taudinaiheuttajien tarttumisen suoliston seinämiin. Varmistaa pehmeää ruokaa syöville linnuille kiinteämmät ulosteet (puhtaammat ja hygienisemmät pesät ja häkit). Estää peräaukkoa ympäröiviä höyheniä tarttumasta toisiinsa. Sekoitetaan pehmeään ruokaan. Pakkauskoko: 200 g.

 OROPHARMA PROBI-ZYME - Probiotics with Enzymes
Yhdistelmä probiootteja (hyviä suolistobakteereita) ja ruoansulatusentsyymejä. Lisää suoliston hyvää bakteerikantaa. Varmistaa paremman ruoansulatuksen. Lisää päivän vanhojen poikasten suoliston ja kuvun bakteerikantaa. Lisätään pehmeään ruokaan tai käsinruokintavalmisteeseen. Pakkauskoko: 200 g.

 OROPHARMA CALCI-LUX - Water Soluble Calcium Base
Erinomaisesti veteenliukeneva ja maistuva kalsiumlisä kaikille linnuille. Kalsiumin saanti on helpommin tarkkailtavissa, kuin käytettäessä kalkkikiviä tai -rouheita. Ehkäisee hypokalsemiaa ja luiden epämuodostumista, takaa nuorille linnuille terveen luustonkasvun sekä parantaa munien kuorten oikeanlaista muodostumista. Kalsiumin paremman imeytymisen vuoksi käytä Calci-luxia yhdessä Oropharma:n monivitamiinien kanssa. Pakkauskoko: 150 g.

 OROPHARMA NO-PICK
Suihke, joka estää vanhempia lintuja nyppimästä poikasten höyheniä sekä lintuja nyppimästä omia höyheniään. Pakkauskoko: 100 ml

 OROPHARMA JUNGLE SHOWER
Aloe vera -pohjainen suihke, puhdistaa höyhenet, palauttaa ihon ja höyhenten kosteustasapainon, vähentää "lintupölyä". Pakkauskoko: 500 ml.

 OROPHARMA MITE-KILLER
Loishäätösuihke kyyhkyille, häkkilinnuille ja kanoille; tehoaa lintupunkkeihin, punkkeihin, kirppuihin…; käyttökohde: häkit, pesät, orret… Pakkauskoko: 500 ml

 SERA VITAMIN PLUS V
Monivitamiinitipat kaikille trooppisille linnuille

 SERA MINERAL PLUS V
Mineraalitipat trooppisille linnuille vahvistavat luustoa ja höyhenpeitettä (sulkasadon aikana) sekä helpottavat munimista

 ORLUX PIC BLOC
Nokkakivi linnuille keramiikkakupissa; sis. mm. hiekkakiveä, korallia, punakiveä…; runsaasti hivenaineita ja jodia. 350 g

 ORLUX CLAY BLOC AMAZON RIVER
Luonnollinen savipohjainen nokkakivi isoille parakiiteille ja papukaijoille; runsaasti mineraaleja ja hivenaineita luonnollisella tavalla. 550 g

 ORLUX CLAY BLOC MINI
Luonnollinen savipohjainen nokkakivi kanarialinnuille, peipoille ja undulaateille; runsaasti mineraaleja ja hivenaineita luonnollisella tavalla. 3 x 180 g

 ORLUX MINERAL BLOC MINI
Huippulaadukas nokkakivi kanarialinnuille, peipoille, undulaateille…; sis. hiekkakiveä, korallia…; runsaasti hivenaineita ja jodia. 70 g

 ORLUX MINERAL BLOC LORO PARQUE
Huippulaadukas nokkakivi isoille parakiiteille ja papukaijoille; valmistettu Loro Parque:n (Teneriffa) ohjeiden mukaan. 250 g

 PET PLUS MINERAALIKIVI
Edullinen perusnokkakivi lemmikkilinnuille, kaksi kokoa.

 PRESTIGE PREMIUM SEPIA MINERAL 12 cm ja 16 cm
Luonnollisen puhdasta kalkkia sepian suomusta, kaksi kokoa, yksittäispakattuna, sisältää pidikkeen.

 PET PLUS SEPIA
Sepian suomu, 2 kappaletta pakkauksessa pidikkeineen.

 PRESTIGE PREMIUM MARINE SAND
Huippulaadukas ruoansulatushiekka linnuille, 50 % hiekkaa + 50 % osterin ja simpukan kuorta, lisätty anis parantaa ruoansulatusta. Pakkauskoko: 5 kg.

Tukkumyynti: Tampereen Akvaario- ja Lintuliike Tägtström Oy, Laurinahonkatu 3, 33340 TAMPERE
Kummeli Group Oy